شاید برای شما هم اتفاق افتاده که وقتی زیر مطلبی کامنت مینویسید و به آن پاسخ داده میشود چقدر حس خوب و خوشایندی به شما دست میدهد و درمقابل گاهی که به کامنتهای شما پاسخ مناسب داده نمیشود، ممکن است ناراحت شوید. در واقع نوشتن یک کامنت موفق و موثرکه توجه بسیاری به ویژه صاحب مطلب را به خود جلب کند و منجر به ایجاد یک گفتگو و رابطه شود نیاز به کسب مهارتهایی دارد که گروه رسانهای کاما در ادامه به آنها اشاره می کند.
بسیاری مخاطبان فقط زیر پستهای برندها و افراد معروف کامنت میگذارند و انتطار دیدهشدن دارند. در صورتی که برای شروع باید در زیر پستهای افراد مختلف کامنت بگذارید تا شناخته شوید و تجربه کافی را در کامنت نویسی به دست آورید، بله تعجب نکنید نوشتن یک کامنت خوب نیاز به مهارت ویژهای دارد. از طرفی به هنگام کامنت نویسی سعی کنید متن منحصر به فردی بنویسید و از نوشتن عبارتهایی مثل «عالی بود» یا « متشکرم» پرهیز کنید چرا که این عبارتها را کسی به خاطر نمیسپارد و بار علمی و معنایی بالایی نیز ندارند.
برای نوشتن یک کامنت خوب میتوانید با گامهای زیر حرکت کنید:
درگام اول کامنت خود را با یک سلام و احوالپرسی و یا عبارت مودبانه شروع کنید.
درگام دوم اگر اولین باری است که با صاحب اثر آشنا شده اید، از نحوه آشنایی خود با آن بگویید. به عنوان مثال، اگر بار اولی است که در یک وبلاگ کامنت میگذارید از نحوه آشنایی خود با وبلاگ عبارت مختصری بنویسید.
در گام سوم بیان کنید که دقیقا به کدام بخش از متن یا نوشته علاقه مند شدهاید. این گام شرع ورود شما به یک گفتگوی دوطرفه و یا چندطرفه با افراد مختلف است.
گام چهارم عبارت است از ذکر قسمتی از متن یا نقل قول. به طور مثال، برشی از متن یا بخشی از محتوای مطلب را در کامنت خود ذکر کنید، در این صورت نوشته شما در بین سایر نظرات منحصر به فرد میشود.
گام پنجم عبارت است از بیان احساسات و هیجانات خود به دور از هرگونه احساس شرمندگی. در حقیقت بیان احساسات شما باعث میشود که نویسنده نیز به شوق بیاید و به نوشته شما توجه بیشتری کند.
در گام ششم حتما به این نکته اشاره کنید که مطالب آنها را در سایر رسانهها به اشتراک خواهید گذاشت و در صورت لزوم برای انجام این کار از آنها درخواست اجازه کنید. این کار حس ارزشمندی را به صاحب مطلب القا کرده و باعث توجه خاص او میشود.
بیشتر بخوانید:
در گام هفتم و آخر فراموش نکنید که کامنت خود را با یک جمله با بار معنایی بالا و خاص به پایان ببرید. استفاده از عباراتی مثل « متشکرم » با وجود اینکه بار معنایی خوبی دارند، ولی قابل به یادسپاری نیستند و در بین حجم بسیار کامنتها توجهی را به خود جلب نمیکنند.